|
Rebelde
Compositor: Carlos Lara
Mientras mi mente viaja donde tú estás Mi padre grita otra vez
Que me malgasto mi futuro y su paz Con mi manera de ser
Aunque lo escucho ya estoy lejos de aquí Cierro los ojos y ya estoy pensando en ti
Y soy rebelde Cuando no sigo a los demás Y soy rebelde Cuando te quiero hasta rabiar Y soy rebelde Cuando no pienso igual que ayer Y soy rebelde Cuando me juego hasta la piel Si soy rebelde, es que quizás Nadie me conoce bien
Alguno de estos días voy a escapar Para jugarme todo por un sueńo
Todo en la vida es a perder o ganar Hay que apostar, hay que apostar sin miedo
No importa mucho lo que digan de mí Cierro los ojos y ya estoy pensando en ti
Y soy rebelde Cuando no sigo a los demás Y soy rebelde Cuando te quiero hasta rabiar Y soy rebelde Cuando no pienso igual que ayer Y soy rebelde Cuando me juego hasta la piel Si soy rebelde, es que quizás
No importa mucho lo que digan de mí Cierro los ojos y ya estoy pensando en ti
Y soy rebelde Cuando no sigo a los demás Y soy rebelde Cuando te quiero hasta rabiar Y soy rebelde Cuando no pienso igual que ayer Y soy rebelde Cuando me juego hasta la piel
Y soy rebelde Cuando no sigo a los demás Y soy rebelde Cuando te quiero hasta rabiar Y soy rebelde Cuando no pienso igual que ayer Y soy rebelde Cuando me juego hasta la piel Y soy rebelde
tłumaczenie: Buntownik
Kompozytor: Carlos Lara
W czasie, gdy mój umysł podróżuje gdzie jesteś ty Mój ojciec krzyczy kolejny raz
Że marnotrawię moją przyszłość i jego spokój Z moim sposobem bycia
Chociaż go słyszę już jestem daleko stąd Zamykam oczy i już jestem myślami przy tobie
I jestem buntownikiem Kiedy nie naśladuje innych I jestem buntownikiem Kiedy kocham cię aż do szaleństwa I jestem buntownikiem Kiedy nie myślę jednakowo co wczoraj I jestem buntownikiem Kiedy aż ryzykuje skórą Jeśli jestem buntownikiem, jest tak chyba Nikt nie zna mnie dobrze
Któregoś z tych dni uciekne Żeby postawić wszystko przez jeden sen
Wszystko w życiu jest do stracenia lub zyskania Jest co postawić, jest co postawić bez strachu
Nie ma dużego znaczenia, co o mnie mówią Zamykam oczy i już jestem myślami przy tobie
I jestem buntownikiem Kiedy nie naśladuje innych I jestem buntownikiem Kiedy kocham cię aż do szaleństwa I jestem buntownikiem Kiedy nie myślę jednakowo co wczoraj I jestem buntownikiem Kiedy aż ryzykuje skórą Jeśli jestem buntownikiem, jest tak chyba
Nie ma dużego znaczenia, co o mnie mówią Zamykam oczy i już jestem myślami przy tobie
I jestem buntownikiem Kiedy nie naśladuje innych I jestem buntownikiem Kiedy kocham cię aż do szaleństwa I jestem buntownikiem Kiedy nie myślę jednakowo co wczoraj I jestem buntownikiem Kiedy aż ryzykuje skórą
I jestem buntownikiem Kiedy nie naśladuje innych I jestem buntownikiem Kiedy kocham cię aż do szaleństwa I jestem buntownikiem Kiedy nie myślę jednakowo co wczoraj I jestem buntownikiem Kiedy aż ryzykuje skórą I jestem buntownikiem
Sálvame
Compositor: Max di Carlo
Extrańarte es mi necesidad, vivo en la desesperanza Desde sé que tú ya no vuelves más Sobrevivo por pura ansiedad, con el nudo en la garganta Y es que no te dejo de pensar Poco a poco el corazón va perdiendo la fe perdiendo la voz
Sálvame del olvido Sálvame de la soledad Sálvame del hastío Estoy hecho a tu voluntad Sálvame del olvido Sálvame de la oscuridad Sálvame del hastío No me dejes caer jamás
Me propongo tanto continuar, pero amor es la palabra Que me gusta a veces olvidar Sobrevivo por pura ansiedad, con el nudo en la garganta Y es que no te dejo de pensar Poco a poco el corazón va perdiendo la fe, perdiendo la voz
Sálvame del olvido Sálvame de la soledad Sálvame del hastío Estoy hecho a tu voluntad Sálvame del olvido Sálvame de la oscuridad Sálvame del hastío No me dejes caer jamás
Sálvame del olvido Sálvame del hastío Sálvame del olvido
tłumaczenie: Ocal Mnie
Kompozytor: Max di Carlo
Zadziwiać cię jest moją potrzebą, żyje w rozpaczy Odkąd wiem, że ty już więcej nie wrócisz Żyje jedynie przez czysty strach, z węzłem w gardle I jest tak, że nie przestaje o tobie myśleć Po trochu serce traci wiarę, traci głos
Ocal mnie od zapomnienia Ocal mnie od samotności Ocal mnie od nudy Jestem stworzona do twojej woli Ocal mnie od zapomnienia Ocal mnie od ciemności Ocal mnie od nudy Nie zostawiaj mnie upadającej nigdy więcej
Tyle razy postanawiam sobie trwać, ale miłość jest słowem Które lubi o mnie czasami zapominać Żyje jedynie przez czysty strach, z węzłem w gardle I jest tak, że nie przestaje o tobie myśleć Po trochu serce traci wiarę, traci głos
Ocal mnie od zapomnienia Ocal mnie od samotności Ocal mnie od nudy Jestem stworzona do twojej woli Ocal mnie od zapomnienia Ocal mnie od ciemności Ocal mnie od nudy Nie zostawiaj mnie upadającej nigdy więcej
Ocal mnie od zapomnienia Ocal mnie od nudy Ocal mnie od zapomnienia
TU AMOR
Mi amor I'm not sure of the right words to say Maybe these simple words will do best to best explain What I feel in my heart What I feel more each day How to make you see How to let you know How to say how to say how I love you so With words you understand Words that get right through to your heart Here's the place to start
{CORO} Tu amor, I will always be Tu amor, means the world to me Estarás siempre en mi corazón You're the one in my soul And I live for tu amor, tu amor.
Mi amor love you more with each look in your eyes Maybe these simple words will do best to best describe What I feel in my heart What I'll feel for all time How to make you see How to let you know How to say how to say how I need you so With words you understand Words that get through to your soul Words that let you now
{CORO}
You're the one that I need in my arms Believe me these words I say are words that come straight from my heart How do I make you believe Nothing else means as much as what you mean to me
|